Så här trevligt kan man ibland ha det vid kontroll av huset stammar. Just den här fantastiska vårdagen i början av april tillbringades på ett hustak i Stockholm.

Vid en förundersökning kontrollerar vi bland annat stammarnas aktuella status för att ta reda på behovet av en relining eller ett stambyte. Ibland är det ju faktiskt också så att stammarna inte alls är i såpass dåligt skick att en relining är nödvändig. I de lägena tackar vi för oss efter gjord förundersökning och ber föreningen att fortsätta använda sina avlopp som tidigare.

Vi passar också på att tipsa om att INTE slänga annat än toalettpapper i holken och att inte spola ner t ex fett från stekpannan i köksledningarna. Om ni visste vad man vi kan hitta märkliga saker som fastnat i husens ledningssystem.  Om man undviker att slänga ner tandpetare, tamponger, bindor eller jeans (!) för den delen, så håller rören mycket, mycket längre.

Hur som helst, nog med skitprat: Utsikten var vidunderlig och vädret fantastiskt. Ibland är det här jobbet rätt så trevligt faktiskt…

taksol