Ett konsultföretag med relining som expertkompetens!
Loading...
Relining Start 2018-06-20T17:51:08+00:00

Förundersökning

Det är viktigt att veta förutsättningarna innan man ger sig in i en entreprenad. Behöver ledningarna bytas eller kan de renoveras? Hur kommer en entreprenad påverka de boende? Vad kommer det att kosta?

Förundersökningen ger svar på mängder av frågor som kommer ge er förening möjlighet att fatta rätt beslut om vilken åtgärd och som är rätt för er fastighet och era boende.

Läs mer

Upphandling

En bra utförd upphandling med texter om krav på material, utförande och färdigt resultat ger inte bara entreprenören klara besked om vad de ska leverera, utan ser även till att garantier blir gällande och att det sker med fackmässigt utförande.

Vi hjälper er att åberopa de allmänna bestämmelserna AB, ABT och ABK som blir gällande i samband med kontraktsskrivning. Det ger er kontroll och trygghet för framtiden.

Läs mer

Projektledning

Rollen som projektledare innebär att vara smörjmedlet mellan entreprenör och beställare. Vi finns nära beställaren och har, som expertkonsulter, en viktig rådgivande funktion, med kompetens om både det finstilta och det handgripliga.

Genom att ta rätt beslut under pågående entreprenad minimerar vi ÄTA (Ändringar, Tillägg och Avgående arbeten) och ser till att projektet löper enligt avtalad plan.

Läs mer

SENASTE NYTT OM RELINING

Nyhetstorka?

Händer det inget i detta företag undrar ni? Jodå, det händer mycket! Så mycket att vår hemsida är lite eftersatt i uppdateringar. Vi fokuserar just nu på det viktigaste vi har - våra kunduppdrag, men [...]

Brf Styrmannen 17 vill renovera sina rör

Genom Fastighetsägarna kontaktade Brf Styrmannen 17 oss tidigare i år. De visste redan att de behövde renovera och filma några avloppsledningar i källaren på Grev Magnigatan 15 i Stockholm. Avloppet i huset är nedgrävt till [...]

Behöver Brf Gandvik göra en stamrenovering?

Brf Gandvik är en förening speciellt anpassad för seniorboende. Vid inträde i föreningen ska uppnådd ålder vara mellan 55 och 80 år. Brf Gandvik ligger i Djursholm med vattnet som granne. Föreningen är uppförd 1969 [...]