[vc_row][vc_column][vc_column_text]Med den stadigt ökande efterfrågan på våra konsulttjänster i reliningbranschen så har vi länge haft ett behov av att utöka vår arbetsstyrka. Fler och fler bostadsrättsföreningar upptäcker att de behöver någon som verkligen vet hur relining fungerar och som kan hjälpa dem i processen.

Mikael Ahlroth är vår nya projektledare i Stockholmsområdet och kommer tillsammans med Peter dyka upp på kundmöten framöver. Mikael kommer närmast från PROLINE och har gedigen arbetserfarenhet i mer än 15 år, med relining som specialistkunskap.

Han kompletterar oss utmärkt med sin kunskap om olika tekniker inom relining och rörrenovering. Viktiga egenskaper som ödmjukhet och förmågan att inge förtroende är något vi sätter extra stort värde på.

Mikael når man på mikael@flando.se. Vi hälsar honom varmt välkommen till oss![/vc_column_text][vc_gallery type=”image_grid” interval=”3″ images=”8472,8473,8474″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self” img_size=”200×231″][vc_column_text]Det gäller att göra sig snygg och polera huvudet innan man ska vara med på bild…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]