UNIKA VVS-LÖSNINGAR. PUNKT.

Flando AB hjälper bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med förundersökningar, upphandlingar och projektledning inför och under renoveringsprojekt i fastighetens VVS-system. Vi är specialiserade på relining och innehar även annan specialistkompetens när problem uppstår med t ex fettavskiljare.

Vi utför även kartläggning av både stående- och liggande ledningar samt badrumsgrodor, oavsett om ni vill ha ett nytt ritningsunderlag eller få reda på rörens status. I samband med det kan vi även erbjuda en enklare och mer kostnadseffektiv typ av spolning inför filmning, i det fall rören är igensatta.

Vi tar oss an konsultuppdrag över hela Sverige, men våra flesta kunder finns i och kring våra tre största städer.

Mikael Ahlroth
Mikael AhlrothProjektledare - Stockholm
Många års erfarenhet i ett av de största företagen i branschen har gjort att Mikael hunnit skaffa sig ovärderlig kunskap om relining. Denna nyttjar han med en fantastiskt attityd mot kunderna för att få varje entreprenad att löpa smidigt.

Mikael är dessutom en fena på att filma, kartlägga och se status på både stammar och badrumsgrodor. Och på att springa i trappor.

Direkt till Mikael:
0707-73 74 88 alt. mikael@flando.se

Michael Blomgren
Michael BlomgrenProjektledare - Stockholm
Det finns ingen VVS-situation som “Blomman” inte vet hur han ska lösa. Med många års erfarenhet hos olika entreprenörer i branschen och med fastighetsrenoveringar i arvsmassan med praktik sedan barnsben så är han ett utmärkt tillskott i gänget.

Dessutom älskar han att motionera (ventiler och packningar).

Direkt till Michael:
0768-36 63 91 alt. michael.blomgren@flando.se

Är det här du?
Är det här du?Projektledare - Stockholm
Vi söker självgående och drivna projektledare som vill ingå i vårt partnernätverk och arbeta som underkonsulter till oss. Du ska ha extra känsla för kundservice och veta din väg genom ritningar och vvs-lösningar.

Vi ser gärna att du arbetat hos ett entreprenadföretag eller motsvarande under ett antal år där du har byggt upp förståelse för både kund och rörteknik. Du kanske redan arbetar som egen eller anställd konsult i vvs-branschen?

Anna Sahlback
Anna SahlbackVD - Delägare
Egenföretagare i olika branscher sedan 16 år tillbaka. En fena på att bygga nya verksamheter. Har förmågan att få ner strategiska och ekonomiska tankar i praktiskt utförande. Brinner extra för kundservice, IT och marknadsföring.

Direkt till Anna:
0706-34 00 33 alt. anna@flando.se

Peter Jobark
Peter JobarkProjektledare - Delägare
Med lång erfarenhet som officer i försvaret, projektledare i det civila och flera år som egen företagare i reliningbranschen, så vet Peter precis hur man genomför en lyckad entreprenad. Han trivs som allra bäst när han får vara spindeln i nätverket.

Direkt till Peter:
0732-30 22 15 alt. peter@flando.se