Förvaltningsstöd vid relining

Fastighetsförvaltare - en bred roll

Som fastighetsförvaltare är ditt ansvarsområde oftast stort. Det kan handla om att ansvara för ekonomi, renhållning, säkerhet, drift av fastighet samt energibesparning för att nämna några områden. Att hålla budget är svårt. Dessutom är det en utmaning att kunskapsmässigt vara lika djup som bred inom alla områden.

Din kund, bostadsrättsföreningen eller fastighetsägaren, ser dig som sin förlängda arm och litar på din kompetens och förmåga att leda dem rätt i den snåriga djungeln av underhållsplaner, upphandlingar och löpande såväl som planerat underhåll. Vilket underhållsbehov finns egentligen på stammarna i huset? Vad är en lönsam investering och kan det vara lämpligt att göra en quick-fix i väntan på ett större ingrepp?

Ska vi renovera stammarna nu med relining eller ska vi vänta i 10 år på ett stambyte och renovera allt samtidigt? Vad är mest ekonomiskt? Vilka alternativ finns och vilket är mest miljövänligt?

Vi är vana vid att arbeta med tekniska förvaltare. I flera av våra tidigare projekt har vi samarbetat med flera av Sveriges största fastighetsbolag och organisationer, såväl som större bostadsrättsföreningar med egen teknisk förvaltning.

Med vår djupa tekniska kompetens om relining kan vi stötta dig som förvaltare när det är dags att renovera fastigheten med hjälp av relining. Vi kan göra förstudier eller kostnadsberäkningar eller vara behjälplig med upphandlingsdokumentation, antingen helt eller delvis.

Vill du ta rollen som projektledare kan vi agera bollplank eller rådgivare. Vi kan också ansvara helt för projekt- eller byggledning. Som fastighetsförvaltare är det du som sätter ribban och bestämmer nivån på vår inblandning.

Vårt slutmål är att vi ska leverera bästa lösningen och skapa värde för svenska bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare..

Vi kan det här - och vi delar gärna med oss

Använd vår kompetens. Utbilda era fastighetsförvaltare inom relining så att de kan maximera värdet på era fastigheter framöver. Ta hjälp av oss i era projekt eller be oss komma in på en utbildningsdag. Vi kan prata om relining över en lunchföreläsning eller viga en hel dag åt att gå igenom de viktigaste bitarna att tänka på.
Vi har hemmabas i Göteborg, men våra flesta kunder finns i Stockholmsområdet. Vi arbetar också med lätthet digitalt, t ex via Teams. Välkommen med din förfrågan!

Kontakta oss direkt