Ett konsultföretag med relining som expertkompetens!

Fett i vasken orsakar stopp!

Du vet väl att fett i vasken orsakar stopp?
Är du en av dem som sköljer av stekpannan i vasken? Det är inte ovanligt. De flesta människor vet inte att fett i ledningsnätet orsakar stora problem och kostnader för fastighetsägare såväl som kommunala vattenbolag. När fettet kallnar och stelnar i rören måste det skäras bort vilket kostar både pengar och tid för den som orsakat stoppet.

Kasta fettet i soporna istället för i avloppet!

Gör så här:

Mycket fett eller olja från t ex en fritös häller du i en plastflaska eller ett mjölkpaket. Förslut och lägg i vanliga soppåsen!
Fett från stekpannor och liknande torkar du av med hushållspapper och därefter kastar du pappret med matavfall eller i soppåsen.

Och du. När vi ändå är inne på avlopp. Kasta inget annat än toalettpapper i toaletten. Våtservetter, bindor, tamponger, tandpetare eller andra prylar (!) hör inte hemma där. Det löses inte upp och fastnar på vägen ut.

Lilla och stora äventyret och toalettpapper får finnas i toaletten. Det är allt!

Om du vill ha denna information på en överskådlig och informativ broschyr/lapp att sätta upp eller dela ut i din bostadsrättsförening eller fastighet så går det utmärkt att ladda ner den här.

By | 2015-04-10T16:34:21+00:00 april 10th, 2015|annat-an-relining, bostadsrättsförening, fastighet|0 kommentarer

Lämna en kommentar